З ФОНДІВ ПЕДАГОГІЧНОГО МУЗЕЮ УКРАЇНИ

Автор(и)

  • Наталія Коляда

DOI:

https://doi.org/10.31499/2307-4833.1.2019.185006

Анотація

До уваги читачів журналу!

Пропонуємо інформацію про видані Педагогічним музеєм України НАПН України книги у двох видавничих серіях: «Бібліофонд Педагогічного Музею» та «Педагогічні републікації» (http://pmu.in.ua/books).

«ПЕДАГОГІЧНІ РЕПУБЛІКАЦІЇ»

Започаткована Педагогічним музеєм України у 2014 році видавнича серія «Педагогічні репуб-лікації» має на меті популяризувати і актуалізувати маловідомі або призабуті праці вчених, педагогів, освітніх діячів минулого. Основним джерелом републікацій є матеріали, що зберігаються у фондах музею. Серію адресо-вано вченим, аспірантам, докторантам, викладачам вищих навчальних закладів, студентам та всім, хто цікавиться історією української освіти.

«БІБЛІОФОНД ПЕДАГОГІЧНОГО МУЗЕЮ»

Видавнича серія «Бібліофонд Педагогічного музею» започаткована у 2015 році і адресована до-слідникам української культури, історикам, педагогам, книгознавцям, бібліографам, працівникам музеїв. Основна мета серії – оприлюднення результатів наукового опрацювання фондів музею у формі каталогів книжкових музейних колекцій.

З метою надання зацікавленому читачеві якнайширшого доступу до видавничих серій: «Бібліофонд Педагогічного Музею» та «Педагогічні републікації» видання виходять у двох варіантах: друкованому та електронному та розміщені на сайті Педагогічного музею України: http://pmu.in.ua/books.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Інформація